TARIEVEN

Mulder & Van Dijk beschouwt iedere zaak als uniek en biedt maatwerk aan op basis van uw behoefte. Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Voorafgaand aan uw besluit om een opdracht aan Mulder & Van Dijk te geven, informeren wij u tijdens een eerste intakegesprek vrijblijvend over wat wij voor uw zaak of vraagstuk kunnen betekenen, wat de tarieven en kosten zijn en wat u daarvoor van ons mag verwachten. Uw investering in onze dienstverlening betaalt zich uit in kwaliteit. Wij bieden u een aantal keuzemogelijkheden voor tariefafspraken aan.

Vaste prijsafspraak: als u ons op projectbasis wilt inhuren, dan is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. Wij maken dan op basis van een inschatting van het aantal uur en van mogelijke bijkomende kosten van onze werkzaamheden in overleg prijsafspraken. 

Standaard uurtarief: als u liever gebruik maakt van het standaard uurtarief, dan houden wij nauwkeurig de geschreven tijd in uw zaak bij en ontvangt u maandelijks een gespecificeerde factuur. Afhankelijk van de aard en complexiteit kan het wenselijk zijn om het vraagstuk met meerdere specialisten te behandelen. In overleg hanteren wij in die gevallen een aangepast tarief. Wij informeren u voorafgaand over de inschatting van het aantal uren voor onze dienstverlening.

Mixed fee: als u een middenweg zoekt, dan behoort een combinatie van de eerdergenoemde afspraken ook tot de mogelijkheden. Een deel van onze werkzaamheden wordt dan bijvoorbeeld berekend tegen uurtarief en een ander deel op basis van een vaste prijsafspraak. 

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen.